Bataatti-vuohenjuustokeitto

Keitä/hauduta tomaattikmurskaa ja sokeria hyvän aikaa, sillä sen maku paranee haudutuksesta.

Keitä bataatti ja lisää kasvisliemikuutio.

Soseuta keitto ja sekoita sekaan vuohenjuusto.

Lisää nestettä, jos keitto on liian sakeaa.

Jos pidät vuohenjuustosta, valitse voimakas juusto, niin se maustaa keiton kunnolla, vaikka sitä tuleekin vähän.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2378 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 900g729kcal14.1g151.5g0.5g27g
Vesi1950g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g15g18kcal0.4g0.9g1.3g0.2g
Vuohenjuusto Sainte Maure75g225kcal12.8g0g18.8g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)135g41kcal1.3g8.1g0.3g1.3g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Ruokaöljy keskiarvo 42g371kcal0g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7134g2955kcal64.4g350.4g128.8g66.2g
Valittu annoskoko3567g1478kcal32.2g175.2g64.4g33.1g
Annoskoko puolitettuna1784g739kcal16.1g87.6g32.2g16.6g
Arvot/100g100g41kcal0.9g4.9g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373219