Bataatti-vuohenjuustokeitto

Keitä/hauduta tomaattikmurskaa ja sokeria hyvän aikaa, sillä sen maku paranee haudutuksesta.

Keitä bataatti ja lisää kasvisliemikuutio.

Soseuta keitto ja sekoita sekaan vuohenjuusto.

Lisää nestettä, jos keitto on liian sakeaa.

Jos pidät vuohenjuustosta, valitse voimakas juusto, niin se maustaa keiton kunnolla, vaikka sitä tuleekin vähän.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2378 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1200g971kcal18.8g202g0.6g36g
Vesi2600g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g20g24kcal0.5g1.2g1.8g0.3g
Vuohenjuusto Sainte Maure100g300kcal17g0g25g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)180g54kcal1.8g10.8g0.4g1.8g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kesäkurpitsa zucchini 400g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Ruokaöljy keskiarvo 56g495kcal0g0g55.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9512g3940kcal85.8g467.2g171.4g88.6g
Valittu annoskoko4756g1970kcal42.9g233.6g85.7g44.3g
Annoskoko puolitettuna2378g985kcal21.5g116.8g42.9g22.2g
Arvot/100g100g41kcal0.9g4.9g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373219