Bataatti-vuohenjuustokeitto

Keitä/hauduta tomaattikmurskaa ja sokeria hyvän aikaa, sillä sen maku paranee haudutuksesta.

Keitä bataatti ja lisää kasvisliemikuutio.

Soseuta keitto ja sekoita sekaan vuohenjuusto.

Lisää nestettä, jos keitto on liian sakeaa.

Jos pidät vuohenjuustosta, valitse voimakas juusto, niin se maustaa keiton kunnolla, vaikka sitä tuleekin vähän.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2378 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1262g1021kcal19.8g212.3g0.6g37.8g
Vesi2733g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g21g25kcal0.5g1.3g1.9g0.3g
Vuohenjuusto Sainte Maure105g315kcal17.9g0g26.3g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)189g57kcal1.9g11.4g0.4g1.9g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Kesäkurpitsa zucchini 421g76kcal2.4g10.5g1.7g2.9g
Ruokaöljy keskiarvo 59g520kcal0g0g58.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4143kcal90.4g491.2g180.2g93g
Valittu annoskoko5000g2071kcal45.2g245.6g90.1g46.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1036kcal22.6g122.8g45.1g23.3g
Arvot/100g100g41kcal0.9g4.9g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373219