Bataatti-vuohenjuustokeitto

Keitä/hauduta tomaattikmurskaa ja sokeria hyvän aikaa, sillä sen maku paranee haudutuksesta.

Keitä bataatti ja lisää kasvisliemikuutio.

Soseuta keitto ja sekoita sekaan vuohenjuusto.

Lisää nestettä, jos keitto on liian sakeaa.

Jos pidät vuohenjuustosta, valitse voimakas juusto, niin se maustaa keiton kunnolla, vaikka sitä tuleekin vähän.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2378 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 150g121kcal2.4g25.2g0.1g4.5g
Vesi325g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g2.5g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vuohenjuusto Sainte Maure13g38kcal2.1g0g3.1g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)23g6.7kcal0.2g1.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Ruokaöljy keskiarvo 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1189g492kcal10.8g58.2g21.2g11g
Valittu annoskoko595g246kcal5.4g29.1g10.6g5.5g
Annoskoko puolitettuna297g123kcal2.7g14.6g5.3g2.8g
Arvot/100g100g41kcal0.9g4.9g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373219