Bataatti-vuohenjuustokeitto

Keitä/hauduta tomaattikmurskaa ja sokeria hyvän aikaa, sillä sen maku paranee haudutuksesta.

Keitä bataatti ja lisää kasvisliemikuutio.

Soseuta keitto ja sekoita sekaan vuohenjuusto.

Lisää nestettä, jos keitto on liian sakeaa.

Jos pidät vuohenjuustosta, valitse voimakas juusto, niin se maustaa keiton kunnolla, vaikka sitä tuleekin vähän.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2378 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1800g1457kcal28.3g302.9g0.9g54g
Vesi3900g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g30g36kcal0.7g1.8g2.7g0.4g
Vuohenjuusto Sainte Maure150g450kcal25.5g0g37.5g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)270g81kcal2.7g16.2g0.5g2.7g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Kesäkurpitsa zucchini 600g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Ruokaöljy keskiarvo 84g742kcal0g0g83.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14268g5911kcal129g700.6g257g132.8g
Valittu annoskoko7134g2955kcal64.5g350.3g128.5g66.4g
Annoskoko puolitettuna3567g1478kcal32.3g175.2g64.3g33.2g
Arvot/100g100g41kcal0.9g4.9g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373219