Bataatti-vuohenjuustokeitto

Keitä/hauduta tomaattikmurskaa ja sokeria hyvän aikaa, sillä sen maku paranee haudutuksesta.

Keitä bataatti ja lisää kasvisliemikuutio.

Soseuta keitto ja sekoita sekaan vuohenjuusto.

Lisää nestettä, jos keitto on liian sakeaa.

Jos pidät vuohenjuustosta, valitse voimakas juusto, niin se maustaa keiton kunnolla, vaikka sitä tuleekin vähän.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2378 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 2400g1943kcal37.7g403.9g1.2g72g
Vesi5200g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g40g48kcal1g2.4g3.6g0.6g
Vuohenjuusto Sainte Maure200g600kcal34g0g50g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)360g108kcal3.6g21.6g0.7g3.6g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Kesäkurpitsa zucchini 800g144kcal4.5g20g3.2g5.6g
Ruokaöljy keskiarvo 112g990kcal0g0g111.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19024g7881kcal172g934.2g342.8g177.2g
Valittu annoskoko9512g3941kcal86g467.1g171.4g88.6g
Annoskoko puolitettuna4756g1970kcal43g233.6g85.7g44.3g
Arvot/100g100g41kcal0.9g4.9g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373219