Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g501g827kcal100.2g0g50.1g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g376g90kcal6.8g11.3g1.9g7.1g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Margariini 80% keskiarvo25g178kcal0.1g0.1g20g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)125g207kcal3.8g5g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2180g2637kcal223.4g38.8g181.8g16.4g
Valittu annoskoko1090g1319kcal111.7g19.4g90.9g8.2g
Annoskoko puolitettuna545g659kcal55.9g9.7g45.5g4.1g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461