Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g601g992kcal120.3g0g60.1g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g451g108kcal8.1g13.5g2.3g8.6g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Margariini 80% keskiarvo30g214kcal0.1g0.1g24.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)150g248kcal4.5g6g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2616g3165kcal268g46.4g218.6g19.8g
Valittu annoskoko1308g1582kcal134g23.2g109.3g9.9g
Annoskoko puolitettuna654g791kcal67g11.6g54.7g5g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461