Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g800g1320kcal160g0g80g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g600g144kcal10.8g18g3g11.4g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Margariini 80% keskiarvo40g284kcal0.1g0.1g32g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)200g330kcal6g8g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g4210kcal356.4g61.8g290.4g26.2g
Valittu annoskoko1740g2105kcal178.2g30.9g145.2g13.1g
Annoskoko puolitettuna870g1053kcal89.1g15.5g72.6g6.6g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461