Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g802g1323kcal160.4g0g80.2g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g601g144kcal10.8g18g3g11.4g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Margariini 80% keskiarvo40g285kcal0.1g0.1g32.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)201g331kcal6g8g30.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3488g4220kcal357.2g61.8g291.2g26.2g
Valittu annoskoko1744g2110kcal178.6g30.9g145.6g13.1g
Annoskoko puolitettuna872g1055kcal89.3g15.5g72.8g6.6g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461