Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g902g1488kcal180.4g0g90.2g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g677g162kcal12.2g20.3g3.4g12.9g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Margariini 80% keskiarvo45g320kcal0.1g0.1g36.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)226g372kcal6.8g9g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3924g4747kcal402g69.6g327.4g29.6g
Valittu annoskoko1962g2374kcal201g34.8g163.7g14.8g
Annoskoko puolitettuna981g1187kcal100.5g17.4g81.9g7.4g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461