Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g301g496kcal60.1g0g30.1g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g226g54kcal4.1g6.8g1.1g4.3g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Margariini 80% keskiarvo15g107kcal0g0g12g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)75g124kcal2.3g3g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1308g1582kcal134g23.2g109.2g9.8g
Valittu annoskoko654g791kcal67g11.6g54.6g4.9g
Annoskoko puolitettuna327g396kcal33.5g5.8g27.3g2.5g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461