Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton640g685kcal147.8g0g9.6g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)320g480kcal51.2g12.8g25.6g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)48g346kcal0g0g38.4g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g70g270kcal16.9g0g23.2g0g
Maustepippuri, annos 1g8g0.2kcal0g0g0.1g0g
Ruohosipuli 34g7.6kcal0.5g0.6g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g3577kcal432.8g26.8g194.2g1.6g
Valittu annoskoko1120g1789kcal216.4g13.4g97.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna560g894kcal108.2g6.7g48.6g0.4g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375153