Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton80g86kcal18.5g0g1.2g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)40g60kcal6.4g1.6g3.2g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)6g43kcal0g0g4.8g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g8.8g34kcal2.1g0g2.9g0g
Maustepippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 4.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g447kcal54.2g3.4g24.2g0.2g
Valittu annoskoko140g224kcal27.1g1.7g12.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna70g112kcal13.6g0.9g6.1g0.1g
Arvot/100g100g160kcal19.4g1.2g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375153