Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton800g856kcal184.8g0g12g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)400g600kcal64g16g32g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)60g432kcal0g0g48g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g88g338kcal21.1g0g29g0g
Maustepippuri, annos 1g10g0.3kcal0g0g0.1g0g
Ruohosipuli 42g10kcal0.6g0.7g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g4471kcal541g33.4g242.8g2g
Valittu annoskoko1400g2236kcal270.5g16.7g121.4g1g
Annoskoko puolitettuna700g1118kcal135.3g8.4g60.7g0.5g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375153