Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton160g171kcal37g0g2.4g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)80g120kcal12.8g3.2g6.4g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)12g86kcal0g0g9.6g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g18g68kcal4.2g0g5.8g0g
Maustepippuri, annos 1g2g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 8.4g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g894kcal108.2g6.6g48.6g0.4g
Valittu annoskoko280g447kcal54.1g3.3g24.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna140g224kcal27.1g1.7g12.2g0.1g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375153