Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton240g257kcal55.4g0g3.6g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)120g180kcal19.2g4.8g9.6g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)18g130kcal0g0g14.4g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g26g101kcal6.3g0g8.7g0g
Maustepippuri, annos 1g3g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 13g2.8kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g1341kcal162.2g10g72.8g0.6g
Valittu annoskoko420g671kcal81.1g5g36.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna210g335kcal40.6g2.5g18.2g0.2g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375153