Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton320g342kcal73.9g0g4.8g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)160g240kcal25.6g6.4g12.8g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)24g173kcal0g0g19.2g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g35g135kcal8.4g0g11.6g0g
Maustepippuri, annos 1g4g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 17g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g1789kcal216.2g13.4g97g0.8g
Valittu annoskoko560g894kcal108.1g6.7g48.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna280g447kcal54.1g3.4g24.3g0.2g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375153