Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton480g514kcal110.9g0g7.2g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)240g360kcal38.4g9.6g19.2g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)36g259kcal0g0g28.8g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g53g203kcal12.7g0g17.4g0g
Maustepippuri, annos 1g6g0.2kcal0g0g0.1g0g
Ruohosipuli 25g5.7kcal0.3g0.4g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g2683kcal324.6g20g145.8g1.2g
Valittu annoskoko840g1342kcal162.3g10g72.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna420g671kcal81.2g5g36.5g0.3g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375153