Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton560g599kcal129.4g0g8.4g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)280g420kcal44.8g11.2g22.4g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)42g302kcal0g0g33.6g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g62g237kcal14.8g0g20.3g0g
Maustepippuri, annos 1g7g0.2kcal0g0g0.1g0g
Ruohosipuli 29g6.6kcal0.4g0.5g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g3130kcal378.8g23.4g170g1.4g
Valittu annoskoko980g1565kcal189.4g11.7g85g0.7g
Annoskoko puolitettuna490g783kcal94.7g5.9g42.5g0.4g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375153