Kesäbroileri

Tee marinaadi: 1 sitruunan mehu, sitruunan kuorta 2 tl, öljyä 2 rkl, suola, mustapippuri, tuore minttu, 1 chili pieni,
Mausta marinaadilla broilerit ja anna olla marinaadissa väh. 1 tunti.

Pilkkoa kasvikset ja laita brilerit ja kasvikset laakeaan vuokaan , päälle kasvikset ja kaada marinaadi kaiken päälle.

Uuniin 200 astetta ja noin 45-60 . Syö ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee333g343kcal77g0g5g0g
Kesäkurpitsa267g45kcal1.1g6.7g1.6g1.9g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g133g27kcal0.8g5.1g0.4g1.9g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Minttu, tuore (-), annos 1g2.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore17g4.2kcal0g1.5g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 10g88kcal0g0g10g0g
Broilerin nahaton rintafilee55g57kcal12.8g0g0.8g0g
Kesäkurpitsa44g7.5kcal0.2g1.1g0.3g0.3g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.3g0.9g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g22g4.5kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2108g1323kcal192g53.2g40.6g15.8g
Valittu annoskoko1054g661kcal96g26.6g20.3g7.9g
Annoskoko puolitettuna527g331kcal48g13.3g10.2g4g
Arvot/100g100g63kcal9.1g2.5g1.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375436