Kesäbroileri

Tee marinaadi: 1 sitruunan mehu, sitruunan kuorta 2 tl, öljyä 2 rkl, suola, mustapippuri, tuore minttu, 1 chili pieni,
Mausta marinaadilla broilerit ja anna olla marinaadissa väh. 1 tunti.

Pilkkoa kasvikset ja laita brilerit ja kasvikset laakeaan vuokaan , päälle kasvikset ja kaada marinaadi kaiken päälle.

Uuniin 200 astetta ja noin 45-60 . Syö ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee500g515kcal115.5g0g7.5g0g
Kesäkurpitsa400g68kcal1.6g10g2.4g2.8g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Minttu, tuore (-), annos 1g4g1.8kcal0.1g0.3g0g0.3g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore25g6.3kcal0g2.3g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 15g133kcal0g0g15g0g
Broilerin nahaton rintafilee83g85kcal19.2g0g1.2g0g
Kesäkurpitsa66g11kcal0.3g1.7g0.4g0.5g
Sipuli (kuorittu)29g7.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g33g6.7kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore4.1g1kcal0g0.4g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3162g1984kcal287.8g80.8g60.8g23.8g
Valittu annoskoko1581g992kcal143.9g40.4g30.4g11.9g
Annoskoko puolitettuna791g496kcal72g20.2g15.2g6g
Arvot/100g100g63kcal9.1g2.6g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375436