Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g800g1144kcal160g0g56g0g
Kananmuna kuoreton 120g171kcal15g0.4g12.3g0g
Lanttu 100g29kcal1g4.6g0.3g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2040g2688kcal352g10g137.2g3.6g
Valittu annoskoko1020g1344kcal176g5g68.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna510g672kcal88g2.5g34.3g0.9g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893