Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g803g1149kcal160.6g0g56.2g0g
Kananmuna kuoreton 121g172kcal15.1g0.4g12.3g0g
Lanttu 100g29kcal1g4.6g0.3g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2048g2699kcal353.4g10g137.6g3.6g
Valittu annoskoko1024g1349kcal176.7g5g68.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna512g675kcal88.4g2.5g34.4g0.9g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893