Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g904g1292kcal180.7g0g63.2g0g
Kananmuna kuoreton 136g193kcal16.9g0.4g13.9g0g
Lanttu 113g33kcal1.1g5.2g0.3g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g3036kcal397.4g11.2g154.8g4g
Valittu annoskoko1152g1518kcal198.7g5.6g77.4g2g
Annoskoko puolitettuna576g759kcal99.4g2.8g38.7g1g
Arvot/100g100g132kcal17.2g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893