Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g100g144kcal20.1g0g7g0g
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.5g0g
Lanttu 13g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g337kcal44.2g1.2g17g0.4g
Valittu annoskoko128g169kcal22.1g0.6g8.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna64g84kcal11.1g0.3g4.3g0.1g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893