Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g1004g1436kcal200.8g0g70.3g0g
Kananmuna kuoreton 151g215kcal18.8g0.5g15.4g0g
Lanttu 126g36kcal1.3g5.8g0.4g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g3373kcal441.8g12.6g172.2g4.6g
Valittu annoskoko1280g1687kcal220.9g6.3g86.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna640g843kcal110.5g3.2g43.1g1.2g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893