Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g201g287kcal40.2g0g14.1g0g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Lanttu 25g7.2kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana512g675kcal88.6g2.6g34.6g1g
Valittu annoskoko256g337kcal44.3g1.3g17.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna128g169kcal22.2g0.7g8.7g0.3g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893