Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g2008g2871kcal401.6g0g140.5g0g
Kananmuna kuoreton 301g430kcal37.6g0.9g30.9g0g
Lanttu 251g72kcal2.5g11.5g0.8g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g6746kcal883.4g24.8g344.4g9g
Valittu annoskoko2560g3373kcal441.7g12.4g172.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna1280g1687kcal220.9g6.2g86.1g2.3g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893