Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g301g431kcal60.2g0g21.1g0g
Kananmuna kuoreton 45g64kcal5.6g0.1g4.6g0g
Lanttu 38g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g1012kcal132.4g3.6g51.6g1.4g
Valittu annoskoko384g506kcal66.2g1.8g25.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna192g253kcal33.1g0.9g12.9g0.4g
Arvot/100g100g132kcal17.2g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893