Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g402g574kcal80.3g0g28.1g0g
Kananmuna kuoreton 60g86kcal7.5g0.2g6.2g0g
Lanttu 50g15kcal0.5g2.3g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1024g1349kcal176.6g5g69g1.8g
Valittu annoskoko512g675kcal88.3g2.5g34.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna256g337kcal44.2g1.3g17.3g0.5g
Arvot/100g100g132kcal17.2g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893