Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g502g718kcal100.4g0g35.1g0g
Kananmuna kuoreton 75g107kcal9.4g0.2g7.7g0g
Lanttu 63g18kcal0.6g2.9g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g1687kcal220.8g6.2g86g2.2g
Valittu annoskoko640g843kcal110.4g3.1g43g1.1g
Annoskoko puolitettuna320g422kcal55.2g1.6g21.5g0.6g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893