Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g602g861kcal120.5g0g42.2g0g
Kananmuna kuoreton 90g129kcal11.3g0.3g9.3g0g
Lanttu 75g22kcal0.8g3.5g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1536g2024kcal265.2g7.6g103.4g2.8g
Valittu annoskoko768g1012kcal132.6g3.8g51.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna384g506kcal66.3g1.9g25.9g0.7g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893