Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g703g1005kcal140.5g0g49.2g0g
Kananmuna kuoreton 105g150kcal13.2g0.3g10.8g0g
Lanttu 88g25kcal0.9g4g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1792g2361kcal309.2g8.6g120.6g3.2g
Valittu annoskoko896g1181kcal154.6g4.3g60.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna448g590kcal77.3g2.2g30.2g0.8g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893