Jogurtti

Kuumenna maito kiehumispisteeseen.

Jäähdytä noin 50 AST. Lisää maitojauhe ja bulgarianjogurtti.

Laita Tupperin Servofix-astiaan ja Kirsi astia pyyhkeen sisään.

Anna olla yön yli ja laita jääkaappiin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1761 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen375g124kcal12.4g18.4g0g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)50g30kcal1.7g2.2g1.7g0g
Maitojauhe rasvaton 15g54kcal4.9g8.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana880g416kcal38g57.4g3.8g0g
Valittu annoskoko440g208kcal19g28.7g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna220g104kcal9.5g14.4g1g0g
Arvot/100g100g47kcal4.3g6.5g0.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376140