Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Kaali, valkokaali50g11kcal0.6g1.7g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Parsakaali pakaste Rainbow150g30kcal4.5g3g0g3.7g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g75g227kcal18g36.4g0.8g8.6g
Flora ruokakerma 15%35g53kcal0.7g0.9g5.2g0g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g2.5g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2259g885kcal50.4g91g35.2g28.8g
Valittu annoskoko1130g443kcal25.2g45.5g17.6g14.4g
Annoskoko puolitettuna565g221kcal12.6g22.8g8.8g7.2g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376798