Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 6.6g20kcal0.6g0.9g1.6g0.1g
Kaali, valkokaali60g13kcal0.7g2g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Parsakaali pakaste Rainbow180g36kcal5.4g3.6g0g4.5g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g90g273kcal21.6g43.7g1g10.4g
Flora ruokakerma 15%42g63kcal0.8g1.1g6.3g0g
Rypsiöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g3g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2712g1062kcal60.4g109.2g42.4g34.6g
Valittu annoskoko1356g531kcal30.2g54.6g21.2g17.3g
Annoskoko puolitettuna678g266kcal15.1g27.3g10.6g8.7g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376798