Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 8.8g27kcal0.8g1.2g2.1g0.1g
Kaali, valkokaali80g17kcal1g2.7g0.2g1.7g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Parsakaali pakaste Rainbow240g48kcal7.2g4.8g0g6g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g120g364kcal28.8g58.2g1.3g13.8g
Flora ruokakerma 15%56g84kcal1.1g1.4g8.4g0g
Rypsiöljy 16g142kcal0g0g16g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g4g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3616g1416kcal80.4g145.4g56.8g46.2g
Valittu annoskoko1808g708kcal40.2g72.7g28.4g23.1g
Annoskoko puolitettuna904g354kcal20.1g36.4g14.2g11.6g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376798