Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 13g40kcal1.3g1.8g3.1g0.2g
Kaali, valkokaali120g25kcal1.4g4.1g0.2g2.5g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Parsakaali pakaste Rainbow360g72kcal10.8g7.2g0g9g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g180g546kcal43.2g87.3g2g20.7g
Flora ruokakerma 15%84g126kcal1.7g2.1g12.6g0g
Rypsiöljy 24g212kcal0g0g24g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.2g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g6g4.2kcal0.2g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5424g2125kcal121g218.4g84.6g69g
Valittu annoskoko2712g1062kcal60.5g109.2g42.3g34.5g
Annoskoko puolitettuna1356g531kcal30.3g54.6g21.2g17.3g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376798