Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2101g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 15g47kcal1.5g2.1g3.6g0.2g
Kaali, valkokaali140g30kcal1.7g4.8g0.3g2.9g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Parsakaali pakaste Rainbow420g84kcal12.6g8.4g0g10.5g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g210g636kcal50.4g101.9g2.3g24.2g
Flora ruokakerma 15%98g147kcal2g2.5g14.7g0g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.9g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g7g4.9kcal0.2g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6328g2479kcal141.2g255g99g80.6g
Valittu annoskoko3164g1239kcal70.6g127.5g49.5g40.3g
Annoskoko puolitettuna1582g620kcal35.3g63.8g24.8g20.2g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376798