Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2401g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 18g54kcal1.7g2.4g4.1g0.3g
Kaali, valkokaali160g34kcal1.9g5.4g0.3g3.4g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Parsakaali pakaste Rainbow480g96kcal14.4g9.6g0g12g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g240g727kcal57.6g116.4g2.6g27.6g
Flora ruokakerma 15%112g168kcal2.2g2.8g16.8g0g
Rypsiöljy 32g283kcal0g0g32g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.6g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g8g5.6kcal0.3g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7232g2833kcal161.2g291g112.8g92.2g
Valittu annoskoko3616g1416kcal80.6g145.5g56.4g46.1g
Annoskoko puolitettuna1808g708kcal40.3g72.8g28.2g23.1g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376798