Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2701g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 20g60kcal1.9g2.7g4.7g0.3g
Kaali, valkokaali180g38kcal2.2g6.1g0.4g3.8g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Parsakaali pakaste Rainbow540g108kcal16.2g10.8g0g13.5g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g270g818kcal64.8g131g3g31.1g
Flora ruokakerma 15%126g189kcal2.5g3.2g18.9g0g
Rypsiöljy 36g318kcal0g0g36g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.3g6.6kcal0.5g1g0g0.1g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g9g6.3kcal0.3g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8136g3187kcal181.4g327.4g127.6g103.8g
Valittu annoskoko4068g1594kcal90.7g163.7g63.8g51.9g
Annoskoko puolitettuna2034g797kcal45.4g81.9g31.9g26g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376798