Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.2g6.7kcal0.2g0.3g0.5g0g
Kaali, valkokaali20g4.2kcal0.2g0.7g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Parsakaali pakaste Rainbow60g12kcal1.8g1.2g0g1.5g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g30g91kcal7.2g14.6g0.3g3.5g
Flora ruokakerma 15%14g21kcal0.3g0.4g2.1g0g
Rypsiöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g1g0.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana904g354kcal20.2g36.6g13.8g11.4g
Valittu annoskoko452g177kcal10.1g18.3g6.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna226g89kcal5.1g9.2g3.5g2.9g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376798