Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3001g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Kaali, valkokaali200g42kcal2.4g6.8g0.4g4.2g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Parsakaali pakaste Rainbow600g120kcal18g12g0g15g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g300g909kcal72g145.5g3.3g34.5g
Flora ruokakerma 15%140g210kcal2.8g3.5g21g0g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g10g7kcal0.3g0.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9040g3541kcal201.6g363.8g141.4g115.2g
Valittu annoskoko4520g1771kcal100.8g181.9g70.7g57.6g
Annoskoko puolitettuna2260g885kcal50.4g91g35.4g28.8g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376798