Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 3.3g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Kaali, valkokaali30g6.3kcal0.4g1g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Parsakaali pakaste Rainbow90g18kcal2.7g1.8g0g2.3g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g45g136kcal10.8g21.8g0.5g5.2g
Flora ruokakerma 15%21g32kcal0.4g0.5g3.2g0g
Rypsiöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g1.5g1.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1356g531kcal30.4g54.4g21.6g17.4g
Valittu annoskoko678g266kcal15.2g27.2g10.8g8.7g
Annoskoko puolitettuna339g133kcal7.6g13.6g5.4g4.4g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376798