Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 4.4g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Kaali, valkokaali40g8.4kcal0.5g1.4g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Parsakaali pakaste Rainbow120g24kcal3.6g2.4g0g3g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g60g182kcal14.4g29.1g0.7g6.9g
Flora ruokakerma 15%28g42kcal0.6g0.7g4.2g0g
Rypsiöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g2g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1808g708kcal40.4g72.8g28.4g23g
Valittu annoskoko904g354kcal20.2g36.4g14.2g11.5g
Annoskoko puolitettuna452g177kcal10.1g18.2g7.1g5.8g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376798