Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6001g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Kaali, valkokaali400g84kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Parsakaali pakaste Rainbow1200g240kcal36g24g0g30g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g600g1818kcal144g291.1g6.6g69g
Flora ruokakerma 15%280g420kcal5.6g7g42g0g
Rypsiöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g20g14kcal0.7g0.7g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18080g7083kcal403.2g727.6g282.8g230.4g
Valittu annoskoko9040g3541kcal201.6g363.8g141.4g115.2g
Annoskoko puolitettuna4520g1771kcal100.8g181.9g70.7g57.6g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376798