Kesäkurpitsapata

Paista jauheliha, lisää sipuli ja valkosipuli.

Paista hetken aikaa.

Lisää tomaattipyre (tässä käytetty 2 purkkia = 500 g/ purkki).

Mausta oman maun mukaan.

Lämmitä uuni 180 asteeseen.

Pese kesäkurpitsa.

Halkaise ja poista siemenosa.

Siivuta kesäkurpitsa juustohöylällä.

Kesäkurpitsasiivut ja jauheliha-tomaattikastike ladotaan uunivuokaan samaan tapaan kuin esim.

lasagne.

Teen ensin kesäkurpitsa taso, lisää kastiketta, toinen kesäkurpitsa taso jne. päälimmäiseksijauheliha-tomaattikas
tike.

Kerrosten määrä riippuu astian koosta.

Paista n. 45 - 60 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Mirkka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha (Hk), annos 100g333g507kcal66.7g0g26.7g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g833g292kcal13.3g57.5g0.8g11.7g
Kesäkurpitsa zucchini 333g60kcal1.9g8.3g1.3g2.3g
Sipuli, paistettu 33g34kcal0.4g1.6g2.7g0.6g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3100g1821kcal167.2g140.2g63.2g30g
Valittu annoskoko1550g910kcal83.6g70.1g31.6g15g
Annoskoko puolitettuna775g455kcal41.8g35.1g15.8g7.5g
Arvot/100g100g59kcal5.4g4.5g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377009