Kesäkurpitsapata

Paista jauheliha, lisää sipuli ja valkosipuli.

Paista hetken aikaa.

Lisää tomaattipyre (tässä käytetty 2 purkkia = 500 g/ purkki).

Mausta oman maun mukaan.

Lämmitä uuni 180 asteeseen.

Pese kesäkurpitsa.

Halkaise ja poista siemenosa.

Siivuta kesäkurpitsa juustohöylällä.

Kesäkurpitsasiivut ja jauheliha-tomaattikastike ladotaan uunivuokaan samaan tapaan kuin esim.

lasagne.

Teen ensin kesäkurpitsa taso, lisää kastiketta, toinen kesäkurpitsa taso jne. päälimmäiseksijauheliha-tomaattikas
tike.

Kerrosten määrä riippuu astian koosta.

Paista n. 45 - 60 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Mirkka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha (Hk), annos 100g67g101kcal13.3g0g5.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g167g58kcal2.7g11.5g0.2g2.3g
Kesäkurpitsa zucchini 67g12kcal0.4g1.7g0.3g0.5g
Sipuli, paistettu 6.7g6.7kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana620g364kcal33.6g28g12.6g6g
Valittu annoskoko310g182kcal16.8g14g6.3g3g
Annoskoko puolitettuna155g91kcal8.4g7g3.2g1.5g
Arvot/100g100g59kcal5.4g4.5g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377009