Kesäkurpitsapata

Paista jauheliha, lisää sipuli ja valkosipuli.

Paista hetken aikaa.

Lisää tomaattipyre (tässä käytetty 2 purkkia = 500 g/ purkki).

Mausta oman maun mukaan.

Lämmitä uuni 180 asteeseen.

Pese kesäkurpitsa.

Halkaise ja poista siemenosa.

Siivuta kesäkurpitsa juustohöylällä.

Kesäkurpitsasiivut ja jauheliha-tomaattikastike ladotaan uunivuokaan samaan tapaan kuin esim.

lasagne.

Teen ensin kesäkurpitsa taso, lisää kastiketta, toinen kesäkurpitsa taso jne. päälimmäiseksijauheliha-tomaattikas
tike.

Kerrosten määrä riippuu astian koosta.

Paista n. 45 - 60 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Mirkka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha (Hk), annos 100g667g1013kcal133.3g0g53.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1667g583kcal26.7g115g1.7g23.3g
Kesäkurpitsa zucchini 667g120kcal3.7g16.7g2.7g4.7g
Sipuli, paistettu 67g67kcal0.9g3.2g5.5g1.1g
Valkosipuli 33g36kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6200g3641kcal334.4g280.6g126.8g59.6g
Valittu annoskoko3100g1820kcal167.2g140.3g63.4g29.8g
Annoskoko puolitettuna1550g910kcal83.6g70.2g31.7g14.9g
Arvot/100g100g59kcal5.4g4.5g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377009